På Öland med en bebis

      Inga kommentarer till På Öland med en bebis

I detta inlägg tänkte jag berätta om hur vi spenderade sommaren tillsammans som en familj. Som rubriken kanske avslöjar så spenderade vi en del av sommaren i en stuga på Öland, som vi hyrde en vecka i juli. Att vi valde att åka till Öland var inte självklart, både jag och partnern min är födda och uppvuxna på västkusten och det närmaste östkusten båda av oss har kommit är Stockholms skärgård. Iallafall så bestämde vi tidigare i våras att prova något nytt, detta tillsammans med vår 5 månader gamla bebis. Stugan som vi hyrde var en lite mindre stuga, med endast fem sovrum och en toalett. Vi valde en lite mindre stuga då det var både billigare och lättare att hålla koll på den lille. Det fanns stugor med inomhuspool, men då vi hade med en bebis som just börjat krypa, ville vi slippa oroa oss över att något skulle hända. Istället valde vi en stuga nära stranden. Stugan var som sagt nära stranden, vilket var toppen då vi enkelt kunde bära lillen hela vägen till stranden, utan att behöva krångla med barnvagnen. När det blev för kallt för stranden kunde vi krypa ner i den härliga soffan och mysa där alla tre. Veckan på Öland blev verkligen lyckad, och vi har redan planer på att åka dit nästa sommar igen, längtar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *